четверг, 27 марта 2014 г.

Відповідь грантожерці Л.Денисенко

Письменниця сучукрліту Л.Денисенко в статті "Ігри Бандформування"(http://life.pravda.com.ua/columns/2014/03/25/159863/) заявила буквально таке: "...весь цивілізований світ вказує цьому бандформуванню на Біблію, Конвенцію, Конституції, правові норми, міжнародні договори, на всі ці важливі папери, котрі бандформування давно спалило й поминуло."

Оп-па! Публіка, яка, стоячи на Майдані, аплодувала бойовикам з бандерівських сотень, яка разом з бандерівцями колективно наплювала на біблійне "не вбий" та "прощай ворогів своїх", на конституційну процедуру зміни влади, на договір, котрий підписали українська влада та опозиція в присутності західних та російських політиків, раптом згадала про "правові норми"!

Але мешканці Криму в своїй явно переважаючій більшості не хочуть мати справу з "київською хунтою" - і це їх право.  Кримчани не винні, що нацистські узурпатори зруйнували правове поле України, що бандерівці влаштували в країні "полювання на відьом". Нормальні законопослушні громадяни просто хочуть жити в безпеці й у злагоді з сусідами. 

І ще - про "всі ці важливі папери". Згадаймо, як всередині 19-го століття Техас від Мексики перейшов до США, або ж згадаймо про Косово, яке відділилося від Сербії - всупереч Хельсінкським угодам 1975 р. про непорушність кордонів. У світі ж після розвалу Радянського Союзу вже з'явилося більше десятка нових держав - про які "папери" йдеться? Захід, котрий фінансує таких денисенок та всілякі "українські кривди", сам вітав право народу на возз'єднання у випадку Німеччини в жовтні 1990 р. 

Так що жителів Криму можна тільки вітати із входженням у Російську державу, демократично поважаючи їх вибір!

Комментариев нет:

Отправить комментарий