суббота, 28 декабря 2013 г.

Відповідь "європейцю" Веберу

Вебер:  [quote ] Власюку, у твоїй милій Московії за твої антидержавні виступи ти б давно гнив у вязниці. То лише українці такі делікатні та демократичні, що з твоєї писанини лише насміхаються без жодних наслідків фізичних для твоєї фізіономії. Але я вважаю, шо ето правільно. Відчуй разніцу. Щось ти не спішишся виїжджати на свою духовну родіну. Чи лише духовну? [/quote]
 [quote ]
 Шифер:  [quote ] Є перспектива краще за в'язницю - це Гуантаномо. Там зібрані найкращі фахівці з тортур, які готові застосувати їх в найдемократичнішій країні - США, найдемократичнішими методами. У переліку яких: втоплення водою, виламування кісток, гвалтування в анальний прохід, копрофілія тощо.
На жаль Україна зі своєю диктатурою не може похизуватись тим самим на законодавчому рівні. Демократії не вистачає.
[/quote]

Гарний приклад. Дійсно, російська в'язниця - це далеко не найгірший варіант порушення базових прав людини. 

До речі, у США, форпості демократії, на початку жовтня 2013 р. жінку, яка мчала на машині мимо поліцейських заслонів  в напрямі важливих урядових споруд, застрелили. Це так, між іншим.

Вебере, якщо я підтримую дії свого уряду - то яка це антидержавна позиція? Це, навпаки, державницька позиція. Уряд не хоче здати свій суверенітет ЄС, не хоче загнати народ в масове безробіття, не хоче знищувати свої підприємства - це державницька позиція. В Литві та Болгарії позакривали відповідно Ігналінську АЕС та чотири блоки з шести на АЕС в Болгарії, тепер литовці та болгари купують дорогу європейську електроенергію. Комунальні тарифи зросли, люди протестують, мітингують, тікають зі своїх держав, студенти підпалюють себе на площах. Це теж, Вебере, ЄС. Болгарія, Румунія - члени ЄС з 2007 року.
Це якось допомогло їм подолати корупцію, покращити життя людей? Ні. Їх навіть в "шенген" не пускають до цих пір. 

Гарно сказав Путін (цитую майже дослівно): "Ви хоч прочитайте папері (про асоціацію)... Обов'язків ЄС ніяких не бере, грошей не дають...Перейти на нові правила, стандарти, тарифи - значить угробити промиловість, похерити сільське господарство..."
Крім того, що нам нема чим торгувати з ЄС, бо наша продукція не відповідає євростандартам, нас не пустять (після підписання асоціації) і на ринки ТС. 

Але Веберу на це наплювати, бо, вочевидь, оплата його роботи не залежить від ситуації в економіці України. Може, це випадковість, але так само оплата поліцаїв у часи фашистської окупації України не залежала від того, що економіка України була зруйнована. Вони також прислужували європейським потугам і шкодували, що закон не дозволяє заїхати по фізії тим, хто виступає проти "визвольника України з-під большевицької окупації Великого Вождя німецького народу Адольфа Гітлера".


Комментариев нет:

Отправить комментарий