четверг, 5 декабря 2013 г.

Геть від ЄС

[quote name='Wеbеr' timestamp='1385917218' post='825830']
Дивився зі знайомими кілька днів тому по польському каналі "Historia" фільм про український Голодомор. Поляки знайомі потім казали, що лише цього достатньо для гасел "Геть від Москви" та стремління до ЄС, де таке у принципі неможливе.
[/quote]
Так уже й неможливе?

Тоді згадаймо, як Польща з Німеччиною Гітлера пошматували в 1938 році Чехо-Словаччину (ключові слова: Тешинська область).

Згадайте про Талергоф  і  Терезин - перші концтабори для українців на території "цивілізованої" Європи, де таке нібито неможливе.

Згадайте перше масове застосування хімічної зброї проти руських і руську звитягу в першій світовій війні ("атака мерців").

Згадайте напад європейських народів - не тільки німців, але й угорців, румунів, австрійців на Україну під час Другої світової війни, жахливі концтабори нацистів Німеччини, жахливі умови окупації.

Уже цього достатньо, щоб сказати: "Геть від Європи! Геть від Лондона і Берліна!".

Далі, якщо врахувати, що українські націоналісти програли ганебно большевикам, на відміну від поляків, то чого ж вони хотіли? Отримали жахливу окупацію з голодоморами та іншими прєлєстями большевицької диктатури.

Не здатні на подвиги, не вміють воювати, то правило таке (відоме ще з античних часів): "Горе переможеним!"

До речі, комнезамівці, простіше кажучи, хахли-голодранці були першими посібниками диктатури Сталіна-Кагановича Еліезера Моїсеївича - Постишева під час голодоморів... Вони самі робилися червоноармійцями, наставляли голову в петлю єврейським комісарам, котрі захопили владу в Росії. І не прості росіяни винні українцям, а ті західні держави, котрі сприяли приходу большевиків (США: голова єврейської общини США "Джойнт" Якоб Шифф підтримував Троцького і його товаришів Свердлова, Радека, Урицького..., Антанта не допомогла союзнику Росіїї в боротьбі проти большевиків, та й самі большевики свої з'їзди проводили в Лондоні, в акурат як сучасні пінчуки чи ахметови, згадайте лиш, де відбувся 2-ий з'їзд РСДРП, на котрому звєзділи Лєнін і Троцький).

Комментариев нет:

Отправить комментарий