воскресенье, 25 января 2015 г.

Євросоюз - Fata Morgana

Як назвати людей, які тішать себе самообманом? Яким розказують байки, що ЄвроСоюз - панацея для українців , або ж щедра фея, котра вирішить їхні проблеми, - а вони, наївні, виходять на Майдан підтримувати збройний державний переворот, аби на місце одних олігархів поставити інших, ще гірших?

Насправді Євросоюз означає (хоч би на прикладі Угорщини, Болгарії чи Румунії) - перетворення новобранців у ринок збуту, демонтаж виробництв, зубожіння населення, трудова еміграція молоді, фінансова колоніальна залежність, себто фактична ПЕРЕДАЧА СУВЕРЕНІТЕТУ на користь Німеччини, Франції, Великобританіїї та їхнього союзника (а по суті -  "пахана") - США. Польщі дали 80 млрд. доларів, щоб задобрити населення. А Україні - НУЛЬ. В Чехії і Польщі НЕМА ТАКИХ ОЛІГАРХІВ, як на Україні - це знає кожен хоч скільки-небудь обізнаний в економіці та політиці. А нас вирішили знов киданути, тримаючи за яйця саме олігархічну верхівку Украйни. Допоки будемо бидлом? ЦЕ НЕ НАША ВІЙНА! Дайте мир Донбасу, не йдучи на незрозумілу мобілізацію! Ніякий Євросоюз не вартує життів убитих на Донбасі мирних мешканців!

П.С. (Fata Morgana - італ. Фея Моргана, яка, за переказами, обманює мандрівників маревними принадами).

6 комментариев:

  1. >>ЦЕ НЕ НАША ВІЙНА! Дайте мир Донбасу, не йдучи на незрозумілу мобілізацію!

    Я тільки за. Але є одне питання : чи дасть нам Донбас спокій, разом з засланими казачками і імперцями типу Гіркіна, який і заварив (як виконавець) цю всю бійню на Донбасі ?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. "Всю цю бійню" заварив держпереворот у Києві в лютому 2014 році. Така хронологічна послідовність подій. А далі - логічний спротив Донбасу "майданівським" узурпаторам, котрі зруйнували правове поле країни, порушивши конституційні норми і підписаний (за дві години до перевороту) договір в присутності європейських міністрів. Також руські люди Донбасу не менш логічно і вже традиційно виступили проти поширення русофобії, проти нацистських ідей. Як собі хочете, але ті, хто за Союз з Росією, також мають право на самозахист. Тим більше, потрібно було захищатися від нахаб, яким плювати на конституційні норми і договори. Майдануті, ви хотіли війни? - Ви отримали її під Іловайськом і Дебальцево! Сподіваюсь, що іловайський і дебальцевський котли багато кого остудили і нарозумили. Але не всіх.

      Удалить
    2. Щось ви сиплете штампами, як московське телебачення :(
      Ну і де готові зупинитися наші "руські братья" та інші козачки з чеченами та осетинами? ресурси Донбасу вони вже вижерли майже до ручки, пора збільшувати кормову базу ?
      Ви ось виставляєте себе таким простим галицьким "хлопом-русофілом". Але я більше довіряю російськомовномим десантникам з миколаївської і дніпропетровської бригад чи моєму луганському другу з батальйону Азов, які з усіх сил намагаються зупитнити поширення "руського мира" на свої території. Адже вони там добре бачать до чого це веде, фактично до повного розграбування території.
      А право на самозахист - невже це злобні "націоналісти" вбивали учасників проукраїнських мітингів в Донецьку в березні 2014р, розпорювали животи депутатам і студентам в Горлівці (квітень 2014). А братска могила християн - протестантів в центрі Словянська це теж самозахист ?
      Так що доброго є в тому "Союзі з Росією" ?

      Удалить
    3. Этот комментарий был удален автором.

      Удалить
    4. В Союзі з Росією можливий культурний та економічний розвиток України, котрий, як бачимо, неможливий в асоціації з ЄС.

      Злобні "нацики" вбивали "беркутівців" (а "Беркуту" Закон велить захищати держбудівлі!) ЩЕ В ЛЮТОМУ 2014, крім того - убили ні в чому не винних двох співробітників київського офісу партії регіонів (один із низ - айтішник). Чому дивуватися, що потім вони отримали ЗДАЧУ від руських людей Донбасу. Що не так?

      Удалить
  2. Убивство Бузини - ще один доказ "миролюбності" нациків.

    ОтветитьУдалить