пятница, 19 декабря 2014 г.

Захід, насамперед США, не зупиниться перед подальшим масовим знищенням українців

Про те, що вважаю зараз особливо важливим (можливо, буде цікаво для українців).

 (До речі,   в цьому блозі я вже  писав про "новий Сталінград" як відповідь на тиск і провокації Заходу ще 1 серпня 2013 - натяк зрозуміли далеко не всі. Писав я тут і про те, що революція ("євромайдан") не принесе українцям нічого доброго, крім руйнування правового поля з відповідними наслідками. І  про те, що не вірю в допомогу ЄС (грудень 2013 - січень 2014), більш того, швидше за все ЄС буде руйнувати потенційного конкурента... Говорив я і про необхідність миру на Донбасі, тільки от влада ("хунта") на Україні  після державного перевороту в лютому 2014 року явно працює за антинародним, антиукраїнським сценарієм.)

Моє бачення подальшого розвитку ситуації наступне. Вчора я чув, як на сцені Вічевого Майдану в Івано-Франківську греко-католицькі священники знову запально возвіщали про жертву Ісуса Христа на Голгофі, про те, як його мати Марія востаннє дивилась в очі сина... і благословляла на жертву. І закликали українців теж жертвувати собою. Однак українці повинні зрозуміти: їх і далі готують до жертви за тих, хто насправді розпинав і розпинає Ісуса!.. Їхні жертви принесуть вигоду і краще життя не Україні, а Заходу і їх агентам на Україні, часто неукраїнської, неруської національності. Ми ж у переважній більшості отримаємо нову Руїну. От у чому суть провокації з боку греко-католицьких  агентів Заходу. Тільки отара бидлоти може піддатися на такий "розводняк". (Втішило те, що слухачів було дуже мало, люди доволі байдуже і навіть з недовірою ставились до таких "заклинань" уніатських капеланів, можливо, намагались нарешті розгледіти в тому всьому обман).

А справа, на мою думку, зараз  стоїть особливо серйозно. Скидається на те, що  готується нова провокація зі сторони геополітичного Заходу, насамперед США, на сході України, можливо, з використанням атомної (ядерної) зброї, аби була можливість ввести війська НАТО на Україну (Хіросіму і Нагасакі не забули?). США потрібно будь-що утримати геополітичне лідерство в світі, і перед руйнуванням України і масовим знищенням українців вони не зупиняться. Хто гинутиме і страждатиме від некерованих атомних процесів - гадаю, зрозуміло. Зоною радіоактивного забруднення може стати вся Україна. Постраждає від цього всього і Росія, адже війна ведеться і проти неї. То, може, нам варто об'єднати зусилля з Росією - і протистояти нищенню України та Росії агресивним Заходом?





Комментариев нет:

Отправить комментарий